Rijnstate Vriendenfonds

Webdesign, Crowdfunding module

Kom in actie voor goede zorg

Het Rijnstate Vriendenfonds is opgericht om meer mogelijk te maken voor de patiënten van het Rijnstate Ziekenhuis. Projecten waarvoor geen geld is binnen het ziekenhuis kunnen met hulp van het Vriendenfonds vaak tóch worden gerealiseerd. Dit geldt onder andere voor onderzoeken, zorgvernieuwingsprojecten en patiëntenvoorzieningen.

Preview Rijnstate Vriendenfonds

Crowdfunding; de nieuwe manier van financiering

Via de door ons ontwikkelde website met crowdfunding module kan het Rijnstate Vriendenfonds via bedrijven en particulieren online acties starten om zodoende projecten te financieren en te realiseren. Alles voor nóg betere zorg voor de patiënten van het Rijnstate.

3d page shadow 3d text shadow Crowdfunding + line Acties + line Call to action + line 3d page

Crowdfunding; de nieuwe manier van financiering

Via de door ons ontwikkelde website met crowdfunding module kan het Rijnstate Vriendenfonds via bedrijven en particulieren online acties starten om zodoende projecten te financieren en realiseren. Alles voor nóg betere zorg voor de patiënten van het Rijnstate.

Temp crowdfunding img

Zelf een actie starten?

Wil je je graag inzetten voor een specifiek project? Of wil je voor een bepaalde afdeling geld inzamelen? Zet dan nu je eigen wervingsactie op!

Initiatiefnemer

De website van het Rijnstate Vriendenfonds is zo ingericht dat je aanmoedigd wordt om zelf in actie te komen voor het Rijnstate Vriendenfonds.

Je eigen actie

Maak gebruik van een account op de website van het Rijnstate Vriendenfonds, hiermee kan je in een paar stappen een eigen actie koppelen aan een bestaand project.

Een groot bereik

Door je actie te delen op social media, vestig je meer aandacht voor jou goede doel.

Veel voordeel met de rijnstate vriendenpas

Als vriend van het Rijnstate Vriendenfonds ontvangt u gratis de Rijnstate Vriendenpas. Op vertoon van uw Rijnstate Vriendenpas ontvangt u korting bij verschillende bedrijven en organisaties in de regio.

Big poster
Small poster

Het Resultaat

Responsive webdesign

Het crowdfunding platform is geschikt gemaakt voor alle devices. Zo heeft iedere bezoeker een optimale gebruikerservaring.

Betrokkenheid

Door acties van bedrijven en particulieren ontstaat er meer betrokkenheid bij het Rijnstate in de omliggende regio.

Fondsenwerving via crowdfunding

Crowdfunding is de nieuwe manier van fondsen werven en past uitstekend bij het Vriendenfonds.

Het resultaat live in actie zien?

Bezoek rijnstatevriendenfonds.nl

Allyourmedia

De la Reijstraat 2
6814 AE Arnhem

Contact

info@allyourmedia.nl
026 20 22 144

Start uw project

Bent u overtuigd van onze aanpak en klaar voor de start van uw project? Maak dan nu een afspraak met ons of neem contact op voor meer informatie.