Lonneke Leever

UX Design, Wordpress portfolio
Lonneke Leever preview

Illustraties van papier

Illustrator Lonneke Leever brengt werelden tot leven door met papier te vouwen, knippen en plakken. Aan ons de taak om haar werk te vertalen in deze bijzonder vrolijke, handgemaakte en creatieve single-page website.

Lonneke Leever Lonneke Leever Lonneke Leever

Uitgelicht werk

Het kleurrijke portfolio van Lonneke bestaat onder andere uit kinderboeken, wenskaarten, verpakkingen, strips, portretten en illustraties in opdracht. Zij heeft geïllustreerd voor VPRO, Hema, Tina en Sesamstraat. Je kan op een speelse manier door haar werk bladeren en projecten zijn eenvoudig te delen via social media.

Lonneke Leever uitgelicht werk

Het schrijven van blogartikelen

Naast haar portfolio kan Lonneke via de Wordpress beheer module ook haar weblog onderhouden. Voorheen deed zij dit via Blogspot. Dit heeft zij nu volledig in eigen beheer met een gebruiksvriendelijk content management systeem.

Lonneke Leever blogposts

Responsive webdesign

Vanzelfsprekend is de website zo ontworpen dat deze geschikt is voor alle mogelijke devices. Met een geanimeerd off-canvas-menu kan je eenvoudig en op een aantrekkelijke manier door de website navigeren.

Lonneke Leever blogposts
Lonneke Leever blogposts

Het Resultaat

Het resultaat is een vrolijk handgemaakt portfolio website die uniek is in zijn soort. De website brengt een lach op het gezicht van de bezoeker en wordt door gebruikers met mobiele devices als zeer gebruikersvriendelijk ervaren.

Hand made

Alle papieren illustraties zijn met de hand gemaakt en geknipt voor de website.

Single page

Het compacte single-page interface zorgt voor een unieke gebruikerservaring.

Awards

Met deze unieke site hebben wij diverse awards gewonnen en daar worden wij blij van.

Zonder Allyourmedia had ik nooit zo een mooie website gehad

Lonneke Leever
Bekijk website

Allyourmedia

Kerkhofsweg 1
7451 BG Holten

Contact

info@allyourmedia.nl
026 20 22 144

Start uw project

Bent u overtuigd van onze aanpak en klaar voor de start van uw project? Maak dan nu een afspraak met ons of neem contact op voor meer informatie.