Cadac

Webdesign, Magento webshop

CADAC service

Voor CADAC hebben wij het Europese online service kanaal ontwikkeld. Via de meertalige website kunnen klanten onderdelen bestellen of garantie aanvragen. Daarnaast zijn alle dealers van CADAC barbecues nu goed vindbaar via een Google Maps module.

Cadac service preview

Gegarandeerd goede service

Bij CADAC staat de service hoog in het vaandel. Voorheen gingen alle garantie aanvragen via telefoon of e-mail. Dit was een tijdrovende klus voor de afdeling service. De door ons ontwikkelde webshop maakt dit proces visueel en beter begrijpbaar voor de consument.

Hoe het werkt

Via de onderdelenzoeker selecteert de consument zijn of haar barbecue. De onderdelen die horen bij het type barbecue worden vervolgens in een lijst weergegeven. Zo ontstaat er een overzichtelijke weergave en raken bezoekers niet verward door de grote hoeveelheid aan onderdelen op de site.

Cadac part selection

Garantie claimen was nog nooit zo eenvoudig

Wanneer men binnen de garantieperiode een onderdeel heeft dat kapot is gegaan biedt de site de mogelijkheid om de garantie te claimen. Dit kan door simpelweg het aankoopbewijs en een foto van het kapotte onderdeel te mailen waarna het onderdeel gratis naar de klant wordt verzonden.

Cadac Mobile

Eenvoudig dealers vinden

CADAC heeft meer dan 200 verkooppunten in heel Europa. Deze dealers zijn via een Google Maps module goed vindbaar geworden. Dus ook als u op de camping in het buitenland bent is een CADAC dealer niet ver bij u vandaan.

Het Resultaat

Klanten worden sneller geholpen

Een goede analyse van de user journey zorgt ervoor dat klanten van CADAC sneller en effectiever kunnen worden geholpen.

Service op een hoog niveau

De indeling van de onderdelen webshop brengt de service van CADAC op een hoger niveau. Dit komt de klantervaring ten goede.

Kostenreductie

Door het gebruik van de onderdelen webshop besparen wij de organisatie een veelvoud aan tijd en kosten.

Het resultaat live in actie zien?

Bezoek cadacservice.com

Allyourmedia

De la Reijstraat 2
6814 AE Arnhem

Contact

info@allyourmedia.nl
026 20 22 144

Start uw project

Bent u overtuigd van onze aanpak en klaar voor de start van uw project? Maak dan nu een afspraak met ons of neem contact op voor meer informatie.