Pure Internet Marketing

Branding, Responsive Webdesign

Internet marketing met een unieke identiteit

Handwerk, authentiek, ambacht, eigen en niet zomaar na te maken. Enkele aspecten waar wij rekening mee moesten houden voor de realisatie van een nieuwe identiteit voor Pure Internet Marketing. Het eindresultaat is een pure lust voor het oog geworden. Al zeggen we het zelf.

Pure Internet Marketing logo

Pure. huisstijl.

Het eindresultaat is uniek geworden. Het logo, ontstaan op papier, is een mix van modern en vintage. Door een lijn onder het logo te plaatsen wordt het logo een stukje opgelift en ontstaat er diepte.

Pure. webdesign.

De frontpage bestaat uit verschillende secties, ieder onderdeel een laat ander stukje van Pure zien. Elk onderdeel en iedere sectie hebben we de aandacht gegeven die nodig was. Bekijk en laat je inspireren.

  1. Pure. Binnenkomer. We hebben er bewust voor gekozen het menu te tonen bij het eerste bezoek aan de website. Zo weet de gebruiker waar men kan navigeren. Als je naar beneden scrollt verdwijnt hij automatisch en blijft er een hamburgermenu over.
  2. Pure. Sections. Elke section heeft zijn eigen identiteit en vertelt zijn eigen verhaal.
  3. Pure. Lijnen. De lijnen zijn terug te vinden over de gehele website. We hebben ons laten inspireren door advertenties en verpakkingen van vroeger.
  4. Pure. Nieuwsbrief. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Pure Internet Marketing, wil je weten waarom? Wij hebben hier extra ons best op gedaan en er een vette animatie van gemaakt die je alleen kan zien als je je inschrijft. Bijkomend voordeel; de nieuwsbrieven van Pure zijn hartstikke leuk; geen spam, maar gewoon goed leesvoer.

Je visitekaartje is je eerste indruk

Je huisstijl is je visitekaartje. En in dit geval moest dit uniek zijn, een goede indruk achterlaten en een wow gehalte hebben. Hiervoor hebben we een niet alledaags papiertje gekozen. Het dikke papier leent zich uitstekend om de gele huisstijlkleur op de zijkant terug te laten komen.

Het Resultaat

Handgemaakte illustraties

Verschillende illustraties hebben we gewoon gemaakt met pen en papier. ‘Pure’ handwerk. Daar gingen we voor.

Visuele identiteit

Geen suf lettertype, ook hier is alles wat je ziet handwerk. Een moderne uitwerking van vintage.

Responsive webdesign

Onze specialiteit natuurlijk. Moeten we hier nog iets over uitleggen, nee toch? Bekijk de website gewoon op je telefoon, tablet of op je computer. Have fun!

Door de creativiteit, de betrokkenheid en de perfecte uitwerking staat het nieuwe uithangbord van Pure als een huis.

Ralph Wolbrink - Pure Internet Marketing
Bekijk de website

Allyourmedia

Kerkhofsweg 1
7451 BG Holten

Contact

info@allyourmedia.nl
026 20 22 144

Start uw project

Bent u overtuigd van onze aanpak en klaar voor de start van uw project? Maak dan nu een afspraak met ons of neem contact op voor meer informatie.