AirMundo.com

Concept, Branding, UX, Development

Goed voorbereid, bij vertrek en aankomst!

Wanneer je reist heb je het vast wel eens mee meegemaakt. Je komt op een onoverzichtelijke website van een vliegveld in het buitenland waar je niet veel wijzer van wordt. AirMundo.com biedt meer dan 300 luchthavengidsen. U vindt hier nuttige informatie over locatie, parkeren, vervoer, taxi, autoverhuur, hotels in de buurt van vliegvelden, luchthavendiensten, toerisme en meer.

Een nieuw merk met een nieuwe missie

AirMundo.com is de internationale variant van de website vliegveldinfo.nl, de door ons ontwikkelde website die genomineerd was voor website van het jaar in 2013. Met het nieuwe merk dat onlangs geïntroduceerd is, wordt er een grote stap in de internationalisering van het concept gemaakt.

Merkidentiteit en kleurgebruik

Bij een nieuw merk hoort een nieuwe merkidentiteit. Zo hebben wij onder meer een nieuw en herkenbaar kleurenpalet, inspirerende video’s, infographics en illustraties ingezet die leiden tot een prettige gebruikerservaring. Kleuren hebben een functie gekregen. Navigeren, informeren en activeren.

Op maat gemaakte iconen

Ter ondersteuning van de verschillende talen is er door middel van een handgemaakte set van iconen een visuele beeldtaal geïntroduceerd die de gebruikers helpt bij het vinden van de informatie wij zij naar op zoek zijn.

Vliegveldinformatie in handige gidsen

De juiste informatie. Compleet. En in jouw eigen taal. Ben je op zoek naar de kosten van een taxi? Waar je goedkoop kan parkeren op het vliegveld? Deze informatie en nog veel meer is allemaal te vinden in de inmiddels meer dan 250 tellende vliegveldgidsen van vliegvelden over de hele wereld.

De bezoeker voorop

Zoek en boek eenvoudig een ticket, een taxi, openbaar vervoer, een parkeerplaats, een hotel, een huurauto of entreebewijzen voor toeristische bestemmingen die je gezien moet hebben met de speciaal ontwikkelde widgets. Zo betaal je nooit te veel en is alles geregeld voor je vertrek.

Find Accomodation
Find a Ride
Grab a Cab
Book a Flight
Things to Do
Rent a Car
Park your Car

Het Resultaat

Wereldwijd bereik

Door de introductie van het nieuwe merk spelen wij in op de internationalisering van het concept. Het visueel aansprekende karakter van het nieuwe merk is doorgevoerd in de complete beleving en zorgt voor groei en waardering van het online concept.

Informatieve Web App

De door de jaren heen vergaarde informatie over vliegvelden is gebundeld in de nieuwe web app. Deze informatie wordt verrijkt door diverse koppeling met API’s van partners van AirMundo.com om zodoende de gebruiker optimaal van dienst te kunnen zijn.

Doelgerichte hulpmiddelen

Met de vliegveldgidsen van AirMundo.com ga je wereldwijd goed voorbereid op reis. Weet waar je precies moet zijn, betaal nooit meer te veel voor luchthaven services en laat je inspireren voor je volgende reis. AirMundo.com helpt je graag. Op ieder vliegveld in de wereld!

Dankzij de introductie van ons nieuwe merk en online platform zijn wij klaar voor de verdere internationalisering van ons concept.

Guus Wantia, CEO AirMundo.com
Bezoek AirMundo.com

Allyourmedia

De la Reijstraat 2
6814 AE Arnhem

Contact

info@allyourmedia.nl
026 20 22 144

Start uw project

Bent u overtuigd van onze aanpak en klaar voor de start van uw project? Maak dan nu een afspraak met ons of neem contact op voor meer informatie.