Fraenck

Webdesign & Friend

Fair Fashion is een statement

Fraenck verwerkt rubish tot een exclusieve collectie upcycled tassen en accessoires. Fraai tot in detail, eerlijk en lokaal geproduceerd, met oog voor de duurzame wereld van morgen.

FRAENCK & UPCYCLED

De Fraenck collectie wordt gemaakt van restafval van bedrijven zoals bijvoorbeeld een zeilmakerij. Waar het afval vroeger in de afvalbak belandde, krijgt het nu een tweede leven.

FRAENCK & SOCIAAL

Fraenck gelooft in een inclusieve wereld, waarin iedereen mee kan en mag doen. Daarom laten wij onze tassen maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

FRAENCK & LOKAAL

Fraenck wordt lokaal vervaardigd. Dit om zicht te houden op de omstandigheden waarin onze collectie het levenslicht ziet en om ervoor te zorgen dat het ambacht niet verloren gaat.

FRAENCK & DIERVRIENDELIJK

Mode en dierenleed gaan absoluut niet samen. Daarom vervaardigd Fraenck tassen en accessoires uitsluitend van hoogwaardig imitatieleer. Duurzaam en diervriendelijk design.

Uniek design en vakmanschap

De handgemaakte en in eigen huis geproduceerde tassencollectie vind je in de online store van Fraenck, de winkel van Fraenck & Friends in de Beekstraat in Arnhem en in meer dan twintig winkels in binnen- en buitenland.

Meer tassen op fraenck.com
Abdal Medium Taupe
Sabi Medium Snow
Lucy Medium Caramel
Harvey Medium Electric
Luna Small Lava
Mo Medium Onyx

Maak kennis met
de Fraenck & Friends

Het ontwerpduo Ho en Mulder opende in 2017 hun conceptstore aan de Beekstraat in het hartje van Arnhem. Een eigenzinnige en creatieve hotspot waar niet alleen items uit de collectie van Fraenck worden verkocht, maar ook duurzaam werk van andere lokale ontwerpers.

Ontwerp je eigen tas

Omdat iedereen een eigen smaak heeft hebben wij een product configurator ontwikkeld waarmee je jouw eigen unieke tas kan samen stellen. Ontwerp jouw custom made Fraenck rerubbished rarity en kies je kleur, materiaal en uitvoering. Een vakje op de tas, een andere kleur hengsel of elastiek?

Er is nog veel mogelijk!

Ontwerp je eigen tas

Het Resultaat

Social enterprise

Fraenck is met de hulp van meerdere nauw betrokken partners in dit project uitgegroeid tot de sociale onderneming die het nu is.

Beheerbare website & webwinkel

Een clean en gebruikersvriendelijk ontwerp waarin de collectie in het middelpunt van de aandacht staat. Een eenvoudig te beheren webshop ontwikkeld met het oog op groei in de toekomst.

Design je eigen tas

Ontwerp je eigen tas via de speciaal ontwikkelde productconfigurator en word zelf de designer van jouw eigen unieke Fraenck custom tas.

Allyourmedia is Fraenck. Eerlijk, betrouwbaar en lokaal.

Pascal Mulder en Ratna Ho, Fashion designers Fraenck
Bezoek fraenck.com

Allyourmedia

De la Reijstraat 2
6814 AE Arnhem

Contact

info@allyourmedia.nl
026 20 22 144

Start uw project

Bent u overtuigd van onze aanpak en klaar voor de start van uw project? Maak dan nu een afspraak met ons of neem contact op voor meer informatie.