Responsive webdesign

Allyourmedia is responsive webdesign specialist

Responsive webdesign is de term voor webdesign dat geschikt is voor diverse apparaten zoals desktop, tablets en mobiele telefoons. Het ontwerp en de techniek worden geoptimaliseerd voor het apparaat waarop je de site bekijkt. Responsive en mobiele websites zijn bij ons de standaard.

Wat is responsive webdesign?

Responsive webdesign is eigenlijk niets meer dan dat een website zich aanpast aan het scherm waarop de bezoeker deze bekijkt. Of je de website nou bekijkt op een laptop, smartphone of tablet, de website ziet er altijd goed en leesbaar uit. Wel kunnen bepaalde elementen anders gepresenteerd worden dan op een desktop. Dit komt komt uiteraard omdat er minder schermruimte is op kleinere devices.

Responsive Webdesign

Bij het bouwen van een nieuwe website gaan wij dan ook altijd uit van mobile-first. Mobile first is een strategie binnen webdesign waarbij bezoekers met mobiele apparaten het uitgangspunt voor het ontwerp van de website.

Hoe werkt responsive webdesign?

Wanneer je een responsive website gaat opzetten, zijn er verschillende mogelijkheden. Een responsive website bestaat uit drie of meer breakpoints. Dit zijn punten waar de website verspringt naar een ander ontwerp, bijvoorbeeld van het ontwerp van de tabletversie naar die van de desktop. Hoe meer breakpoints de website bevat, hoe beter de website meeschaalt naar het formaat van het scherm.

Professionele website laten maken

Bent u op zoek naar een professionele website die uniek is en waarmee u zelf mede kunt bepalen hoe uw website eruit komt te zien? Wij bouwen maatwerk websites die we helemaal naar uw wens kunnen ontwikkelen.

Wij maken geen gebruik van “standaard” templates die vaak beperkte mogelijkheden hebben. Wij ontwikkelen custom websites die voldoen aan alle gestelde eisen, zowel qua techniek als aan design. Want de website moet niet alleen er mooi uitzien, ook de techniek en snelheid moeten perfect zijn. In combinatie met goede content zult u goed gaan scoren in Google.

Responsive webdesign of toch een aparte mobiele website?

In sommige gevallen kunt u in plaats van een responsive website beter kiezen voor een mobiele website. Voor bijvoorbeeld mobiele webshops is dit erg aan te raden. Een mobiele consument is namelijk een andere dan die achter een desktop computer.

Webdesign Arnhem

Ons kantoor is gevestigd in Arnhem aan de De la Reijstraat 2, vlakbij het prachtige Sonsbeekpark. Ons kantoor is zeer makkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeermogelijkheden voor de deur. Bent u geïnteresseerd in een nieuwe website, maar heeft u niet de mogelijkheid om naar ons te komen, dan kunnen we ook ergens anders afspreken. In overleg is heel veel mogelijk. Neem gerust contact op via info@allyourmedia.nl of bel ons op 026-2022144.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op of bekijk een van onze cases.

Bekijk onze portfolio


Responsive webdesign cases

Uw nieuwe of bestaande site responsive maken?

Neem contact met ons op

Allyourmedia

Kerkhofsweg 1
7451 BG Holten

Contact

info@allyourmedia.nl
026 20 22 144

Start uw project

Bent u overtuigd van onze aanpak en klaar voor de start van uw project? Maak dan nu een afspraak met ons of neem contact op voor meer informatie.