Franky Rizardo

UX, Development, Social media

Online Media in the Mix

Voor DJ Franky Rizardo hebben wij samen met Studio Hands de responsive single-page mash-up website ontwikkeld. In één overzicht alle belangrijke features zoals; nieuws, agenda, video’s en laatste tracks.

Online Media in the Mix

Mash-up website

Op de website worden diverse technieken geïntegreerd. Zo hebben we een Soundcloud widget, Gigitools agenda koppeling en Wordpress beheer module en diverse social media gekoppeld.

Mash-up website

SoundCloud integratie

Speciaal voor deze website hebben wij een custom Soundcloud player ontwikkelt. De widget speelt via de Soundcloud API vooraf geselecteerde nummers af. Om de zoveel tijd worden deze weer up-to-date worden gemaakt.

SoundCloud player

Where's Franky playing?

Weten waar Franky op gaat treden? Via de koppeling tussen de website en de online promotie- en bookingtool voor artiesten Gigatools is dit direct inzichtelijk en hoeft dit maar één keer te worden beheerd.

test
Website colors

Het Resultaat

Het resultaat is een award-winning website met meer fans, likes en volgers. De website wordt door gebruikers met mobiele devices als zeer gebruikersvriendelijk gewaardeerd. 50% van de bezoekers bezoekt de site dan ook met een mobiel apparaat.

Wereldwijde bekendheid

Franky treed over de hele wereld op en de website krijgt hierdoor mondiale aandacht.

Responsive website

Natuurlijk responsive omdat meer dan 50% van de bezoekers een mobiel device gebruikt.

Awards

Met de website hebben we meerdere online awards gewonnen en daar zijn wij trots op.

Het resultaat live in actie zien en beluisteren?

Bezoek frankyrizardo.com

Allyourmedia

Kerkhofsweg 1
7451 BG Holten

Contact

info@allyourmedia.nl
026 20 22 144

Start uw project

Bent u overtuigd van onze aanpak en klaar voor de start van uw project? Maak dan nu een afspraak met ons of neem contact op voor meer informatie.