Mark Tuitert

Huisstijl, Webdesign, Video

Klaar voor de nieuwe start

Vanaf het begin van zijn schaatscarrière zijn wij nauw betrokken geweest bij de website en social media uitingen van Olympisch kampioen schaatsen Mark Tuitert. De schaatser die in 2010 in Vancouver Olympisch goud won is inmiddels gestopt en bewandelt nieuwe paden. Wij hebben een vernieuwde visuele identiteit en website ontwikkeld die aansluit bij zijn nieuwe ambities.

Mark Tuitert Schaatsen

De vijf speerpunten

Naast het schaatsen deelt Mark Tuitert zijn ervaringen graag in de rol van spreker en schrijver/columnist in verschillende media. Muziek speelt daarnaast een grote rol in zijn leven. Deze kerneigenschappen hebben wij als vijf speerpunten genomen tijdens de realisatie van de website.

Visuele identiteit

Tijdens het ontwerpen van de nieuwe visuele identiteit van Mark Tuitert is bewust voor een zwart-wit kleurencombinatie gekozen. Dit vindt zijn oorsprong in het thema “over je eigen schaduw heen stappen” waar Mark tijdens zijn lezingen dieper op in gaat. De speerpunten worden in het logo vertaald naar een vijfhoek, een universele geometrische vorm die stabiliteit en kracht uit straalt.

Fotografie

Wij hebben een rijk geillustreerde, verbeeldende site ontwikkeld welke wegleest als een magazine. Fotografie speelde daarin een grote rol. De beelden geven kleur aan de website terwijl in de rest van het ontwerp zwart en wit centraal staan.

Capitar website

Een schaatscarrière in beeld

Van kleine jongen op natuurijs in Holten tot Olympisch Kampioen in Vancouver, wij hebben de complete schaatscarrière van Mark Tuitert visueel gemaakt in een timeline. Alle hoogtepunten nogmaals op een rij afgewisseld door schermvullende actiebeelden voor extra visuele impact.

Bekijk de volledige timeline
Mark Tuitert timeline

Videoproductie

Voor zijn huidige werk als spreker hebben wij een teaser video geproduceerd. Ook hier hebben we gespeeld met licht en schaduw, een terugkerend thema in de visuele identiteit en dus ook in de video. Bekijk de video:

Het Resultaat

Met een sterke visuele identiteit en website is Mark Tuitert klaar voor zijn nieuwe start.

Visuele identiteit

Een krachtige visuele identiteit en nieuw logo waarmee Mark beslagen ten ijs komt.

Website

Een responsive website dat wegleest als een magazine met veel visuele impact.

Video

Een teaser video die Mark in de schijnwerpers zet als spreker.

“Wie ik ben en wat ik wil laten zien is perfect vertaald in het concept van mijn merkidentiteit”

Mark Tuitert
Bezoek marktuitert.nl

Allyourmedia

De la Reijstraat 2
6814 AE Arnhem

Contact

info@allyourmedia.nl
026 20 22 144

Start uw project

Bent u overtuigd van onze aanpak en klaar voor de start van uw project? Maak dan nu een afspraak met ons of neem contact op voor meer informatie.