Social media

Wij zijn een bureau voor social media campagnes

Wij beheren en creëren social media campagnes voor diverse merken. Via kanalen als Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest en LinkedIn bereiken en activeren wij uw doelgroep. De juiste content op het gewenste moment. Dat is de kunst.

Wat is social media?

Social media of sociale media is een verzamelbegrip voor online platformen waar gebruikers op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke wijze informatie met elkaar kunnen delen. Voor bedrijven is het dan ook de ideale plek om met hun doelgroep in contact komen. Hoofdkenmerken van social media zijn interactie en dialoog tussen gebruikers.

Social media marketing uitbesteden?

Social media zijn niet meer weg te denken in de marketingmix van zowel B2C- als B2B-bedrijven. Elk social media-kanaal is anders en vraagt om een andere benadering. Centraal in de social media marketing staat het gericht produceren van content om jouw doelgroep te bereiken.

Wij, als social media specialist, helpen u graag om meer winst, omzet en nieuwe klanten te krijgen middels social media marketing. Met een goede social media strategie bedenken en creëren we social media content waar een gedachte achter zit.

Kies de juiste social media strategie

Zoals bij iedere vorm van content creatie is het erg belangrijk om vooraf een strategie te bepalen voordat u aan de slag wilt met social media marketing. Het belangrijkste bij het bepalen van een social media strategie is dat de strategie ook daadwerkelijk past bij jouw merk of bedrijf. Elk social media kanaal vergt namelijk een verschillende aanpak, dus moet je weten op welk platform jouw doelgroep zit. Het is natuurlijk mogelijk om verschillende platformen tegelijk te gebruiken. Meer weten? Neem contact met ons op.


Social Media campagnes

Meer werk van ons zien?

Bekijk onze portfolio

Allyourmedia

Kerkhofsweg 1
7451 BG Holten

Contact

info@allyourmedia.nl
026 20 22 144

Start uw project

Bent u overtuigd van onze aanpak en klaar voor de start van uw project? Maak dan nu een afspraak met ons of neem contact op voor meer informatie.